Kotisivujen suunnittelu

 

Kotisivujen suunnittelu sisältää graafisen ulkoasun sekä teknisen toteutuksen. Voit toteuttaa tekstisisällön sivustolle itse tai antaa viestintätoimiston edustajan hoitaa sen puolestasi.

Kotisivujen suunnitellaan yrityksen näköisiksi ja kohderyhmät huomioiden. Yrityksen kotisivuilta selviää nopeasti mitä yritys tarjoaa ja kuinka palvelun tai tuotteen voi hankkia.

Kotisivujen suunnittelussa myöskin huomioidaan verkkopalvelun lähdekoodin web-standardien mukaisuus, jolloin ne ovat saavutettavat ja helppokäyttöiset.

Kotisivujen löydettävyys

Ulkoasultaan hienoja sivuja on hankala hyödyntää, jos asiakkaat eivät niitä löydä. Hakukoneoptimointi tuo mitattavaa tulosta yrityksen liiketoimintaan.

Helposti päivitettävät kotisivut

Kotisivut toteutetaan helposti päivitettäviksi. kotisivujen alustana toimii dynaaminen julkaisujärjestelmä. Kotisivujen päivitys ja ylläpito onnistuvat helposti, yrityksen oman henkilöstön voimin, tarvitsematta lainkaan ohjelmointitaitoja.

Yritykselle kotisivut eivät ole rasite ja päivityksiä voi tehdä niin usein kuin on tarvetta, miettimättä kustannuksia.Yritykselle helposti itsepäivitettävät kotisivut tuovat selvää säästöä.

Ulkoasun suunnittelu

Laadukkaan teknisen toteutuksen lisäksi on tärkeää, että kotisivut ovat myös ulkoisesti uskottavat ja miellyttävät käyttää. Mitä enemmän ulkoasun suunnitteluun panostetaan, sitä parempaan lopputulokseen päästään. Yritykselle se tuo enemmän uskottavuutta ja luo mielikuvaa luotettavasta toimijasta.

Ota yhteyttä, kerromme kuinka voit kehittää yrityksesi kotisivuja.