Www-suunnittelu

Haluatko toimivat kotisivut, joita voit julkaisujärjestelmän avulla itse päivittää ajasta ja paikasta riippumatta?

Jos yritykselläsi ei vielä ole kotisivuja tai haluat kehittää nykyisiä sivuja paremmiksi, sinua onnisti. Toteutamme laadukkaat kotisivut dynaamisella julkaisujärjestelmällä, joilla kotisivujen päivitys onnistuu helposti ilman ohjelmointikokemusta.

Kotisivujen suunnittelu

Suunnittelemme kotisivuillesi täysin uuden ja tyylikkään ulkoasun tai parantelemme nykyisten kotisivujenne ulkoasua (Facelift). Tarvittaessa toteutamme kotisivut myös kolmannen osapuolen suunnitelman pohjalta, jolloin toimitatte ulkoasuehdotuksen meille.

Lue lisää: Kotisivujen suunnittelu

Julkaisujärjestelmät

Tarjoamme kotisivujen alustaksi avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä, joista ei tarvitse maksaa lisenssimaksuja. Julkaisujärjestelmän lisenssimaksuttomuuden ansiosta kotisivujen teko on edullista ja joustavaa. Julkaisujärjestelmä voidaan asentaa myös nykyisten kotisivujen taustalle.

Tutustu käyttämiimme julkaisujärjestelmiin.

Lue lisää: Julkaisujärjestelmät

Www-suunnittelu aloitetaan yrityksesi tarpeiden kartoituksella ja verkkopalvelun määrityksellä, jossa selvitetään tarvittava toiminnallisuus www-sivuille. Www-suunnittelun lisäksi valitsemme yrityksesi tarpeisiin sopivan julkaisujärjestelmän. Suunnittelemme uuden ulkoasun budjettisi rajoissa tai voit toimittaa meille valmiiksi suunnitellun ulkoasun, jonka pohjalta toteutamme teknisen osuuden.

Jotta asiakkaat myös löytäisivät kotisivuille, kannattaa tutustua myös hakukoneoptimointi- ja hakusanamainonta-palveluihin.