Julkaisujärjestelmät

 

Julkaisujärjestelmä tarkoittaa verkkosivustolle asennettavaa ohjelmistoa, jonka avulla pääasiassa hallitaan sivuston sisältöä, tarvitsematta ohjelmointitaitoja. (CMS, Content Management System).

Jos sinun nykyiset kotisivut kaipaavat nykyaikaista julkaisujärjestelmää, ota yhteyttä.

 

Parhaat julkaisujärjestelmät ovat tehty muuhunkin kuin vain sisällönhallintaan. Niiden avulla voi muokata hyvin monipuolisesti verkkosivustoa. Sisällön lisäksi mm. valikoiden muokkaus ja uusien toimintojen asennus käy kätevästi. Markkinoilla on paljon erilaisia julkaisujärjestelmiä, joista osa on suljettuja ja osa taas kenen tahansa vapaasti käyttöönotettavissa ja muokattavissa.

Joomla! -julkaisujärjestelmä ja WordPress -sisällönhallintajärjestelmä ovat molemmat suosittuja ja luotettavia avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä, jotka takaavat helpon ylläpidon kotisivuillesi. Avoimen lähdekoodin ansiosta julkaisujärjestelmät ovat lisenssimaksuttomia ja erittäin monipuolisia. Avoimen lähdekoodin ohjelmistoja voi kuka tahansa hyödyntää ja jatkokehittää.

Julkaisujärjestelmällä toteutetun sivuston päivitys onnistuu helposti käyttäjän omalla internet-selaimella, tarvitsematta osata ohjelmoida. Päivittäjä voi olla kuka tahansa, jolle on annettu tunnukset järjestelmään.

 

Pääasiassa suunnittelemme kotisivut Joomla!-julkaisujärjestelmälle, mutta toteutamme tarvittaessa sivustoja myös WordPress-alustalle.

Joomla!

Joomla! on monipuolinen ja luotettava dynaaminen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä. Julkaisujärjestelmällä on toteutettu tuhansia kotisivuja ympäri maailman ja se on voittanut monia palkintoja. Joomla-julkaisujärjestelmä soveltuu hyvin monipuolisen sivuston toteutukseen tai aivan tavallisen kotisivun alustaksi.

Joomla on julkaisujärjestelmä, joka kasvaa yrityksen mukana.

Perusasennus sisältää riittävät ominaisuudet, niin pienten kuin suurtenkin kotisivujen tarpeisiin. Joomla! käyttää komponenttiarkkitehtuuria, jolloin sivustoa voi laajentaa uusilla ominaisuuksilla myöhemmin, yrityksen kasvun mukana. Tarjolla on satoja laajennuskomponentteja.

Lue lisää: Joomla

Wordpress

Wordpress sopii erinomaisesti pienempien ja edullisempien kotisivujen tai vaikka blogin pohjaksi.

Jos sivuille halutaan parempi hallittavuus sekä käytetään hyväksi sivuston laajennettavuutta komponenteilla, on Joomla suositeltavampi vaihtoehto.

Lue lisää: WordPress

Ulkoasu ja tyyli

Molempien järjestelmien etu on, että ulkoasun ja tekstityylien määrittelyn jälkeen käyttäjät luovat sovitun näköistä sisältöä. Graafinen ilme säilyy koko sivustolla, riippumatta sisällön tuottajasta.

Dynaamiset julkaisujärjestelmät kuuluvat kaikkiin Ubinetin toteuttamiin kotisivuihin. Tutustu myös: Edulliset kotisivut.