Hakukoneoptimointi

 

Oikein tehty hakukoneoptimointi takaa selkeitä tuloksia.

Hakukoneoptimointi parantaa nettisivuston sijoittumista hakukoneiden luonnollisissa hakutuloksissa liiketoimintaan liittyvillä tärkeillä avainsanoilla. Tuloksena on enemmän kiinnostuneita, ostohaluisia kävijöitä.

 

Tehokasta ja oikein tehtyä hakukoneoptimointia.
Soita
044 056 4781
tai
lähetä viesti 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hienoinkaan kotisivu ei tuota yritykselle lisäarvoa, jos asiakkaat eivät sitä löydä. Siksi sinun kannattaa varmistaa, että hakukoneet löytävät kotisivusi. Yrityksesi saa kohderyhmän kävijöitä sivustolle ja oikein toteutettu hakukoneoptimointi maksaa itsensä takaisin.

Toteutettujen toimenpiteiden jälkeen, optimointi lisää kotisivujen liikennettä ja sivustolle löytää potentiaalisia asiakkaita. Luonnollisten hakutulosten kautta tulleista kävijöistä ei tarvitse maksaa ja he ovat kiinnostuneita yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Mitä hyötyä hakukoneoptimointi tarjoaa?

  • Potentiaaliset asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi
  • Mainonnasta ei tarvitse maksaa
  • Hakukonenäkyvyys paranee
  • Käyttäjät klikkaavat mieluummin luonnollisia hakutuloksia
  • Sivusto pysyy hakutuloksissa pitkään

Hakukoneoptimoidut kotisivut saavat enemmän huomioarvoa, kuin hakutulossivun kolmannelle tai neljännelle sivulle sijoittuvan yrityksen kotisivut. Oikein hakukoneille (Google) optimoitu kotisivu pysyy hakutuloksissa korkealla, jolloin yrityksesi tunnettuus lisääntyy ja brändi vahvistuu.

Pyydä tarjous hakukoneoptimoinnista

Ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 056 4781
tai täytä yhteydenottolomake, otamme teihin yhteyttä.

Search engine optimization (SEO), hakukoneoptimointia käytännössä

Optimointi alkaa nykytilanteen kartoituksesta. Tarkastamme kotisivujen nykyisen sijoittumisen, hakukoneystävällisyyden ja sivuston tekniset ongelmat. Selvitämme kilpailutilanteen, valitsemme avainsanat, optimoimme sisällön ja asetamme yhdessä tavoitteet.

Optimointia voidaan mitata tarkasti, jolloin sen tehokkuus ja tavoitteiden toteutuminen saadaan tarkasti selville. Kotisivujen löydettävyys hakukoneilla parantuu ja saat yrityksesi palveluista sekä tuotteista kiinnostuneita kävijöitä sivuillesi.

Ubinet
Suomen vahvimmat 2020 Ubinet

Yritys

Suomen vahvimmat 2020 Ubinet

Palvelut

Lähetä viesti

Täytä vaadittavat tiedot.
Täytä vaadittavat tiedot.