Hakusanamainonta/Hakukonemainonta

Hakusanamainonta on mainontaa hakukoneiden hakutulossivulla, kun hakukoneen käyttäjä tekee hakuja mainoksiisi liittyvillä hakusanoilla. Pääasiassa hakukonemainonta kannattaa toteuttaa Google mainoksilla, koska suurin osa hakukoneiden käyttäjistä käyttävät Google-hakukonetta.

Hakusanamainonnassa mainosten näyttö on ilmaista ja maksat vasta, kun hakukoneen käyttäjä on klikannut mainostasi. Saat kotisivuillesi tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita kävijöitä, jotka ovat jo ostopäätöksen tehneet ja etsivät nyt myyjää.

Hakukonemainonta ja hinnoitteluperuste

Hakukonemainonta toteutetaan palveluhinnoittelulla, jolloin maksat aina halvimman hinnan mainostesi napsautuksista. Saat tarkasti suunnitellun ja parhaiten kohderyhmät saavuttavan hakukonemainonta-kampanjan käyttöösi.

Lisäksi saat tarkat tiedot mainoskampanjasi tehokkuudesta ja tiedät aina paljonko avainsanan todellinen napsautushinta on. Maksat meille ainoastaan palvelun toteutuksesta ja kampanjan optimoinnista. Varsinaisen napsautuksiin käytettävän mediabudjetin päätät itse.

Hakukoneoptimointi käyttää myös hakusanamainontaa tehokkaasti hyväksi.

Kysy tarjous, saat nopeasti kotisivut hakukoneeseen.

Ubinet
Suomen vahvimmat 2020 Ubinet

Yritys

Suomen vahvimmat 2020 Ubinet

Palvelut

Lähetä viesti

Täytä vaadittavat tiedot.
Täytä vaadittavat tiedot.